25 Mayıs 2011 Çarşamba

23:45



23:45... sinirimi bozan şeyler var..
seçim araçlarını yakıp üzerlerinden tavşan misali atlayıp bi de üzerine dilek tutmak istediğim şu günlerde, kapımın önünde halay çekip dans eden adamların "en büyük asker bizim asker," nidalarıyla iyiden iyiye irkildim, kendimden geçtim ve sarsıldım.

1)ey kendini bilmez seçim araçları, ne s*kime bangır bangır açıyosunuz şu aletlerin sesini? Ne diye aynı caddeden milyon kere geçiyorsunuz? Ne diye denyo denyo parçalar çalarak hem sesle hem de müzik zevkinizle beyinleri mıncıklıyorsunuz? Mal gibi seğirterek oy mu toplayacağınızı zannediyorsunuz? hadi geri zekalısınız, öyle zannettiniz diyelim, e bre ibişler o zaman ne diye insanların huzununu bozup alacağınız iki oyu da yakma peşindesiniz? Yani gerçekten anlamış değilim sizin dünya üzerindeki var oluş nedeninizi. Sanıyorum ki arabanın içinde otururken, çevreye, dünyaya hatta kozmik samanyoluna ne denli bir gürültü kirliliği yaydığınızın farkında değilsiniz. Zaten meymenetsiz suratlarınızı tv'de yeterince görüyor, başarısız siyaset girişimlerinizi yakinen takip ediyoruz. e daha kafamızın içine yüksek volumle girmek niye be? Bi s*ktirin gidin demek istiyorum, çok canımı sıkıyorsunuz, ingilizce karakterle anlatmak gerekirse -canimi sikiyorsunuz-beynimi sikiyorsunuz abi anlatabildim mi?!

2)Bu asker uğurlama muhabbetini birisi çözdüyse beni de aydınlatsın abi. Nasıl bir kafa olduğunu bi açıklayın gayri. Olm ben askerliğimi Van'da yaptım ama giderken hiç kafa s*kmedim. Efendi gibi bindim uçağa gittim, efendi gibi geldim. Giderken de, gelirken de hiç korna çalmadı babam, apartman önünde halay çekmedik, kapıların ününde Türk bayrağına sarılıp taklalar atmadık, milyon tane gerzo arkadaşımı da alıp insan huzurunun mna koymadım hiç. Sanıyorum ki siz, bu işleri devamlı yaptığınızdan garip gelmiyor hal ve tavırlarınız ama size şu kadarını söylemek lazım ki harbiden olmamalısınız! Hayırlı tezkereler!

3)Bugün bambaşka bir post girecektim ama biraz önce yaşananlar sinirlerimi hayli bozdu. İzlediğim film de beni yeterince üzdü. kısacası bu gecenin en güzel tarafı soğuk bira ve kitap oldu. Bira kitabın üzerine dökülmeseydi daha güzel olacaktı. soğuk biralı kitap can yaktı!

görsel

öperim hepinizi...

10 yorum:

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Evet bir amca yazısı bekliyordum ben tarafsızlık adına :D
Seçim otbüsleri konusunda ben de mutsuzum bayaa. Sabah bahçeye çıktım, öğleden sonra yapacağım sunum için makalemi okumaya başladım. Güneş var, hava cici, güneş gözlüğümü de taktım havalı ve de makaleokur bir halim var her şey şahane... Derken ortam "cilveloy nanayda" ile irkildi birden. Dünyanın en uzun süreli kırmızı ışığı da yandı caddede.. Küfür ettim sonra, maskem düştü. Bütün büyü bozuldu odama çıktım ben de :ı

Aydedeye havlayan dedi ki...

Bi amca yazısı geliyodu gerçekten ama sinirler gerildi gece gece ne yazık ki. haha cilveloy da fenadır ama bea! O kırmızı ışıklar hakkında derin şüphelerim var benim. bazı zamanlar beyin okuduklarını düşünüyorum, yeşil isterken kırmızıyı, kırmızı isterken yeşili veren beyin çözücü lambalarrr. uuvv korkutucuuuu

pixis dedi ki...

hankı filmmiş o? :P

Aydedeye havlayan dedi ki...

:) "Blue Valentine" aslında çok iyi bir film ama ilişkiler üzerine falan derin eleştiriler var. iyi ki şu an sevgilim yok. Beraber izleseydik pek iyi olmazdı :)

Adsız dedi ki...

Geçenlerde fenerbahçe yüzünden sokaklar hareketliydi bizim buralarda da. Taraftarlar konvoy olmuş, bağırıyorlar bi' baktım araya seçim otobüsü girdi. Her yandan o arabalar fırlıyor sanki (:

Aydedeye havlayan dedi ki...

sorma onlar her yerde K.C.S. yeter artık diyesi geliyor insanın. fener konvoyu da az sinirlerimi bozmadı ama belirtmeden geçmek olmaz :)

foondah dedi ki...

Seçim otobüsü bir, asker uğurlaması iki; bunlara edecek küfür bile bulamıyorum artık. Hava sıcak, cam açık mecburen, telefonda ne konuştuğumu anlamıyorum bu gürültüden (kafiye istemeden oldu valla :P) Geçen gece eve dönerken yanımdan azılı haydut gibi geçen asker alayı ise canımdan can götürdü, bir ara beni de kaçırıp askere yollayacaklar diye ödüm patladı resmen. Biri artık dur demeli, desin yani noluuur...

Aydedeye havlayan dedi ki...

hah kafiye pek yerinde olmuş :)gerçekten ya kazara askere gidip şafak saysaydın ne fantastik olurdu :)

Adsız dedi ki...

seçim otobüslerini ben de çözebilmiş değilim, hayır yani onlar bangır bangır sokaklarda dolaşırken daha çok oy toplayacaklarını falan mı sanıyorlar cidden? bunu merak ediyorum.

Pinecone Stew dedi ki...

Have a SUPER week !

Bunu sevdiyseniz aşağıdakilere bitersiniz!

Related Posts with Thumbnails