3 Ağustos 2011 Çarşamba

top patladı, sokaklar boşaldı ve uslu çocuklar bayat pide yedi




*Top patlamasına alışamadım henüz. Bence toplar patlamadan daha güzel. Sessiz topları daha çok seviyorum ben. Kendi kendine usul usul oturan toplar en eiyisi hatta. Top patladığında çok sinirleniyorum. Topu patlatan bence arka mahalledeki atletli ve çizgili pijamalı Hilmi amca. Elinde ekmek bıçağı var ve karısıyla iyi sevişemiyorlar. İşte topun patlama sebebi kesinlikle bu. Kötü sevişme yani. Top patlayınca bi anda titriyorum ve anında bi küfür sallıyorum. İstemsizce oluyo tüm bunlar. Bu aylarda küfür kalitem çok yükseliyor. Bu iyi bi şey mi bilemiyorum.

*Reklamlarda dedesi ve ananesiyle kola içen güler yüzlü çocuktan da hiç hoşlanmıyorum. Bana mutlu ramazan ıvırzıvırı resmetme sarı saçlı oğlan çocuğu. Hoşlanmıyorum senden sarı saçlı çocuk beni iyi duy! O reklam filmi çekildikten sonra setteki karıyı kızı düşünüp tuvalete kapandığına da şüphem yok. Sonra diğer reklam filmi çekilirken o ellerle bi de ananeye sıcak pide bölüyosun ya bu kötü oğlum! Bu çok kötü sarı oğlan! cehennem+inanç+cayır cayır+kazan+odun+vs..

*Açlıktan birbirlerini yemek zorunda kalan kutup ayılarını bize mutlu mutlu kola içerken gösteren zibididen de hoşlanmıyorum. Bu zibidi büyük ihtimalle çok ama çok uzak bir galakside falan değil, bildiğin yanıbaşımızda bi mekanda paranın mna koymuş durumda. Sen sen ol zibidi bir daha bize yalan söyleme. Kutup ayıları asla kola içmez, gökyüzü senin resmettiğinden daha mavidir ve can çekişen dünya düzeni içinde yeterince saçma şey var. Bence sen bu dünyaya fazlasın.

*Bu ayların en güzel yanı sıcak pide ve iftar saati boşalan sokaklar sanırım. Sokaklar yeri geldiğinde çok iyi boşalıyor! Eğer siz de uslu bir çocuk olursanız zevkle boşalan sokakların sesini duyabilirsiniz...

öperim hepinizi...

14 yorum:

İsmini Vermek İstemeyen Seyirci dedi ki...

Bizim plaj da titreyerek boşalmış adeta dfgjkl:D

Aydedeye havlayan dedi ki...

sizin plaja benden 10 tam puan!

Bayan İK dedi ki...

o deelde şoan seni izlemeye aldım ama tee arkalara attı.
listenin başında astolist olarak yerimi almam gerekirken arka planda kalan amatör rakçı grubu gibi oldum mına mına

niye öle oldu ki şimdi !

Aydedeye havlayan dedi ki...

haha olsun.. bence gizemli rokçı oldun sen. arkadan usul usul tıngırdatırsın ve kısa zamanda youtubea falan düşüp köşeyi dönersin diye düşünüyorum.

Bayan İK dedi ki...

bırak yeaaa allasen
eeah:

Aydedeye havlayan dedi ki...

haha öyle valla. çok umutluyum ben senden!

sufi dedi ki...

Çok komiksin aydedeye havlayan.Birazdan bizim de sokaklar boşalacak tüketim çılgınlığı başlayacak evlerde.Mutlu ramazan ıvır-zıvırı resmeden sarı saçlı çocuğa da tuvaletten çıktığında "vavien" filmindeki gibi "oğlum ellerini yıkadınmı?" sorusunu yöneltmek lazım. Ne dersin?
Sevgilerimle.

Zeugma dedi ki...

Hehe :))
Top patlayınca küfür mü edilir hiç. Bence günaha giriyorsun bu Hilmi Amca yüzünden :))
Bir de milli maçlar esnasında sokaklar bomboştur, çok benzerler birbirine..
Benim derdim de sahur vakti geçen davulcular Göktuğ. Bu kadar mı kötü ve gürültülü çalınır gecenin orta yerinde :(

Aydedeye havlayan dedi ki...

@sufi: :))) çok yerinde bi soru olur sufi dostum. çok çok yerinde bir soru :)

Aydedeye havlayan dedi ki...

@zeugma: haha ya o istemsizce oluyor, korkudan sanırım :) bizim burda pek davulcu yok sanırım ya da ben sağlam uyuyorum bilemedim. benim derdim topla. :)

Mia Wallace dedi ki...

kısacası samimyetsiz kola reklamlarından hoşlanmıyoruz. :)

Aydedeye havlayan dedi ki...

aynen öyle ;)

gillerprensi dedi ki...

ben de varoşumun gerizekalı insanlarının havai fişekle eğlenmelerine beni ve köpeğim mayloyu delirtmelerine tahammül edemiyorum. çoluk çocuk bu aleti nasıl temin edebiliyor yav. nasıl bir ülke burası!!!

Aydedeye havlayan dedi ki...

ya sorma bizim de bi köpüşümüz vardı her bayram travma yaşıyordu torpil patlatan zibidiler yüzünden.. bildiğin titreme falan geliyodu hayvana haftalar boyu..

Bunu sevdiyseniz aşağıdakilere bitersiniz!

Related Posts with Thumbnails